Γκουαρντιόλα – «Πραγματικός κύριος ο Μπρους»

Γκουαρντιόλα – «Πραγματικός κύριος ο Μπρους»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε το εγκώμιο του Στιβ Μπρους ο οποίος εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νιουκάστλ.

H Nιουκάστλ ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την λύση της συνεργασίας της με τον Στιβ Μπρους, με τον 60χρονο τεχνικό μάλιστα να λαμβάνει αποζημίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο της Νιουκάστλ, αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια, για το έργο αλλά και τον χαρακτήρα του, και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Διάβασα την ανάρτηση στο Twitter. Ο Στιβ Μπρους, είναι κατά την γνώμη μου, ένας εξαιρετικός κύριος, που πάντα με φρόντιζε τόσο ευγενικά από την άφιξή μου από την Καταλωνία. Του εύχομαι τα καλύτερα και του λέω: «Μην δίνεις μεγάλη σημασία στα σχόλια». Του εύχομαι καλή επιτυχία και να επιστρέψει σύντομα όταν του δοθεί η ευκαιρία. Έχει στο αίμα του την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μπορέσω να τον δω σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ