Κριστιάνο – «Οι οπαδοί μας αξίζουν πολλά περισσότερα»

Κριστιάνο – «Οι οπαδοί μας αξίζουν πολλά περισσότερα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά τη συντριβή της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ, λέγοντας πως ο κόσμος της ομάδας αξίζει πολλά περισσότερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνετρίβη εντός έδρας από τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι του Νησιού με 5-ο και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Σόλσκιερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπαρασύρθηκε στη μετριότητα των συμπαικτών του, δείχνοντας μάλιστα τα νεύρα του για την εξέλιξη που είχε πάρει η αναμέτρηση, κλωτσώντας την μπάλα με δύναμη στο κορμί του Κέρτις Τζόουνς.

Με τις ώρες να έχουν περάσει και την κατάσταση να έχει ηρεμήσει, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά το ατυχές αποτέλεσμα, λέγοντας πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ αξίζουν πολλά περισσότερα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε. Μερικές φορές το σκορ δεν είναι αυτό που θέλουμε. Και φταίμε εμείς, μονάχα εμείς, δεν υπάρχει κανείς άλλος για να ρίξουμε ευθύνη.

Οι οπαδοί μας ξανά ήταν εκπληκτικοί με τον τρόπο που μας στήριξαν, αξίζουν πολλά περισσότερα. Είναι στο χέρι μας να δώσουμε στους οπαδούς αυτό που αξίζουν. Η ώρα είναι τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ