Έπος – Οπαδός της Γιουνάιτεντ πρότεινε για προπονητή τον Μακέντα (pic)

Έπος – Οπαδός της Γιουνάιτεντ πρότεινε για προπονητή τον Μακέντα (pic)

Κι όμως, φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρότεινε για διάδοχο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τον Φεντερίκο Μακέντα.

Στον «αέρα» βρίσκεται αυτή τη στιγμή το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η «πεντάρα» από τη Λίβερπουλ και η γενικότερη εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» μέσα στη σεζόν, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Νορβηγό τεχνικό.

Δεν είναι ωστόσο λίγοι, αυτοί που εξακολουθούν να πιστεύουν πως ο Σόλσκιερ αξίζει λίγο περισσότερο χρόνο για να αποδείξει πως όντως μπορεί να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ. Και ένας από αυτούς είναι ο Γκάρι Νέβιλ

Ο «θρύλος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε ένα σχετικό ποστ στο twitter, στο οποίο ανέφερε πως δεν θα πίστευε ποτέ στο παρελθόν, εάν του έλεγαν πως οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ θα του έκαναν «επίθεση» επειδή υποστηρίζει τον «τύπο» που έδωσε στην ομάδα του Champions League του 1999.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο… Φεντερίκο Μακέντα. Ένας φίλαθλος της Γιουνάιτεντ σχολίασε σε ειρωνικό ύφος πως συμφωνεί με τα όσα λέει ο Νέβιλ και έτσι πρότεινε για προπονητή τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, διότι έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Με αυτόν τον λόγο ο οπαδός της Γιουνάιτεντ θέλησε να δείξει στον Νέβιλ πως κανένας δεν αξίζει τη θέση του προπονητή σε μία ομάδα, λόγω της ιστορίας του ως ποδοσφαιριστής στον συγκεκριμένο σύλλογο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ