Μαγκουάιρ – «Καθένας να αναλάβει την ευθύνη, να μη δείχνει με το δάχτυλο»

Μαγκουάιρ – «Καθένας να αναλάβει την ευθύνη, να μη δείχνει με το δάχτυλο»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ πιστεύει πως κάθε παίκτης της Γιουνάιτεντ θα πρέπει να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης για τη συντριβή με τη Λίβερπουλ.

Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες της συντριβής από τη Λίβερπουλ στη Γιουνάιτεντ. Ο Χάρι Μαγκουάιρ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στο Skysports πως για να μπορέσει η ομάδα να κοιτάξει μπροστά θα πρέπει όλοι οι παίκτες να αναλογιστούν, να παραδεχθούν και να αναλάβουν ο καθένας το κομμάτι της ευθύνης που του αρμόζει για την ήττα, αντί να «στήνει στον τοίχο» τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού των «Κόκκινων Διαβόλων»:

«Ελπίζω κάθε παίκτης στα αποδυτήρια να αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη και να μην δείχνει με το δάχτυλο και να κατηγορεί οποιονδήποτε άλλον. Απογοητεύσαμε τον προπονητή μας απέναντι στη Λίβερπουλ, απογοητεύσαμε τους φιλάθλους, τον σύλλογο, εμάς ως ποδοσφαιριστές, οπότε πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη γι’ αυτό το ντροπιαστικό αποτέλεσμα.

Είμαι ο αρχηγός, ο ηγέτης της άμυνας εδώ και πάνω από δύο χρόνια. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αμυνόμαστε καλά. Οι εμφανίσεις μου δεν ήταν αρκετά καλές και προσπαθώ να επανέλθω στη φόρμα που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Περιμένω να βγάλουμε αντίδραση όλοι μαζί στο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο (30/10)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ