Τζόουνς – «Η Νιούκαστλ χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο»

Τζόουνς – «Η Νιούκαστλ χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Νιούκαστλ, Γκρέιαμ Τζόουνς, ξεκαθάρισε μετά την ήττα από την Τσέλσι (0-3) πως οι «ανθρακωρύχοι» χρειάζονται νέο προπονητή.

Κάλεσμα στους νέους ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ να φέρουν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ένα νέο πρόσωπο που θα μπορέσει να «εμπνεύσει» την ομάδα, απηύθυνε ο υπηρεσιακός προπονητής των «ανθρακωρύχων», Γκρέιαμ Τζόουνς, μετά την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου (30/10) από την Τσέλσι (0-3).

Ο Τζόουνς ανέβαλε προσωρινά τα ηνία της ομάδας μετά την κοινή συναινέσει αποχώρηση του Στιβ Μπρους στις αρχές του μήνα, δύο εβδομάδες αφότου ο σύλλογος είχε περάσει στα χέρια του επενδυτικού ομίλου από την Σαουδική Αραβία.

Οδήγησε τη Νιουκάστλ στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας (1-1), πριν την χθεσινή ήττα από τους πρωτοπόρους της Premier League το Σάββατο, αποτέλεσμα που έφερε το σύλλογο στην προετελευταία με 4 βαθμούς μετά από 10 αγώνες και χωρίς νίκη ακόμη!

«Δίνουμε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι΄ αυτό», παραδέχθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων ο Τζόουνς, η ομάδα του οποίου «υποφέρει» τόσο στον τομέα της κατοχής όσο και στα αμυτντικά της καθήκοντα.

«Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν άντρες, να μείνουμε ενωμένοι και να πιστέψουμε ότι θα το ξεπεράσουμε. Νομίζω ότι χρειάζεται ένα καινούργιο πρόσωπο η ομάδα.

Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Δεν είναι το στιλ του ποδοσφαίρου που έχουν συνηθίσει οι φίλαθλοι, θέλουμε να επιτεθούμε, θέλουμε να σκοράρουμε.

Αλλά αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν έχουμε κρατήσει όπως πρέπει ανέπαφη την εστία μας και δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια για το τι πρέπει να γίνει. Δεν έχω μιλήσει με τους ιδιοκτήτες. Θα δούμε τι έχουν να πουν τα επόμενα 24ωρα.»

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν μετά την ήττα από την Τσέλσι ότι ο πρώην τεχνικός της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος βρέθηκε στο «ραντάρ» της Τότεναμ νωρίτερα μέσα στο 2021, είναι μεταξύ των πολλών υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ