Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τραυματίστηκε ξανά ο Βαράν, χάνει το ντέρμπι με τη Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τραυματίστηκε ξανά ο Βαράν, χάνει το ντέρμπι με τη Σίτι

Ο Ραφαέλ Βαράν στάθηκε άτυχος για ακόμη μια φορά, καθώς υπέστη τραυματισμό στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα και θα χάσει το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η εφετινή κακοδαιμονία του Ραφαέλ Βαράν δεν έχει τελειωμό… Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός που επέστρεψε στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, έπειτα από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον κράτησε εκτός δράσης για 20 μέρες, τραυματίστηκε εκ νέου στον αποψινό (02/11) αγώνα των «κόκκινων διαβόλων» με την Αταλάντα για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο Βαράν, χωρίς να συγκρουστεί με κάποιον αντίπαλο, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο 36ο λεπτό, έχοντας πολύ έντονες μυϊκές ενοχλήσεις κι αντικαταστάθηκε τρία λεπτά αργότερα από τον Γκρίνγουντ.

Τα γαλλικά και βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο 28χρονος στόπερ θα χάσει σίγουρα το σαββατιάτικο (06/11) ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στο επόμενο προσκλητήριο του Ντιντιέ Ντεσάν για τους δύο τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ