Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ο Σόλσκιερ έδωσε μια εβδομάδα άδεια στους παίκτες του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ο Σόλσκιερ έδωσε μια εβδομάδα άδεια στους παίκτες του

Σε μια κίνηση που προκάλεσε εντύπωση προχώρησε ο Όλε Σόλσκιερ, καθώς αποφάσισε να δώσει μια εβδομάδα άδεια στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Όλε Σόλσκιερ συνεχίζει να βρίσκεται υπο αμφισβήτηση μετά τα τελευταία απογοητειτικά αποτελέσματα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει την απόφαση να χορηγήσει άδεια μιας εβδομάδας στους ποδοσφαιριστές του.

Μπορεί να υπάρχει διακοπή στα εγχώρια πρωταθλήματα λόγω εθνικών ομάδων, όμως υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ οι οποίοι δεν κλήθηκαν με τις εθνικές τους ομάδες και περίμεναν ότι θα μείνουν πίσω, ώστε να συνεχίσουν την δουλειά.

Όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με τον Νορβηγό τεχνικό να ανακοινώνει τη συγκεκριμένη απόφαση του μετά την ήττα από τη Σίτι, σε μια κίνηση η οποία έχει σκοπό να αποφορτίσει τους παίκτες από το τελευταίο δύσκολο διάστημα που βιώνουν.

Έτσι τη Δευτέρα μάζι με τους ποδοσφαιριστές ο Όλε Σόλσκιερ μάζεψε και αυτός τα πράγματα του και ταξίδεψε για την πατρίδα του, ώστε να δει την οικογένεια του και να απολαύσει λίγες ημέρες ξεκούρασης πριν το ματς με τη Γουότφορντ στις 20 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ