Ένα τραγούδι για τον Στίβεν Τζέραρντ… (vid)

Ένα τραγούδι για τον Στίβεν Τζέραρντ… (vid)

Η 11η Δεκεμβρίου 2021 δεν θα είναι μια απλή ημερομηνία για το ποδόσφαιρο...

To σκηνικό είναι ήδη «φτιαγμένο» στο μυαλό των φίλων της Λίβερπουλ, τα πλάνα από τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών ήδη ετοιμάζονται, τα φλας… οπλίζουν για να πάρουν «φωτιά».

Η 11η Δεκεμβρίου 2021 δεν θα είναι μια ημερομηνία όπως όλες οι άλλες για τη Λίβερπουλ και το «Ανφιλντ». Ο Στίβεν Τζέραρντ θα εμφανιστεί εκεί σαν αντίπαλος της ομάδας που λάτρεψε και λατρεύτηκε. Και η χθεσινή του συνέντευξη Τύπου σαν προπονητής της Αστον Βίλα δεν θα μπορούσε παρά να έχει… μπόλικη Λίβερπουλ στην κουβέντα.

Με τον ίδιο τον Βρετανό όχι μόνο να μην αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «σκαλοπάτι για να δουλέψει στη Λίβερπουλ» που έχουν δώσει κάποιοι στην απόφασή του να αναλάβει τους χωριάτες, αλλά να εύχεται δημόσια στον Γιούργκεν Κλοπ να υπογράψει αιώνιο συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα, αφού είναι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης.

«Κρατάω επαφή με τον Κλοπ. Τον πετυχαίνω που και που στη γειτονιά γιατί βγάζει τα σκυλιά του βόλτα και μένουμε αρκετά κοντά. Μου έστειλε κι ένα μήνυμα να μου πει ότι περιμένει μια αγκαλιά τον επόμενο μήνα στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ έχει έναν παγκόσμιας κλάσης προπονητή αυτή τη στιγμή και θα χαιρόμουν προσωπικά να μάθω ότι θα μπορούσε να υπογράψει αιώνιο συμβόλαιο για να μείνει για πάντα στην ομάδα».

Αυτά τα λόγια του Τζέραρντ έσβησαν οποιαδήποτε σκιά γύρω από τον επαγγελματισμό του. Και το πως αντιμετωπίζει τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, που λέγεται Αστον Βίλα. Κι αν σε 20 μέρες στο Ανφιλντ χυθεί και κανένα δάκρυ παραπάνω;

Κανείς δεν θα τον κατηγορήσει. Άλλωστε ποιος δεν θα κλάψει όταν το «Kop» θα τραγουδάει «Steve Gerrard, Gerrard, He’ll pass the ball 40 yards, He’s big and he’s f***ing hard, Steve Gerrard, Gerrard»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ