Tσέλσι – Δεν τα βρίσκει με Ρούντιγκερ, φαβορί για την απόκτηση του η Ρεάλ

Tσέλσι – Δεν τα βρίσκει με Ρούντιγκερ, φαβορί για την απόκτηση του η Ρεάλ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν είναι πρόθυμος να υπογράψει με του όρους που του θέτουν οι Λονδρέζοι, με την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι ένας από τους πυλώνες στο κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών Ευρώπης, με τον Γερμανό από την μέρα που ανάλαβε την τεχνική ηγεσία των μπλε ο Τόμας Τούχελ να είναι αναντικατάστατος.

Παρά την επιθυμία και των δύο να ανανεώσουν την συνεργασία τους φαίνεται πως ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δεν είναι ικανοποιημένους με τους νέους όρους που του προσφέρει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν σταματήσει, λόγω των υψηλών απαιτήσεών του.

Η διοίκηση της Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να δεχθεί τις απαιτήσεις του 28χρονου, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα φαβορί για την απόκτηση του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Από την 1η Ιανουαρίου ο Ρούντιγκερ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους μαδριλένους να είναι όπως όλα δείχνουν έτοιμη να κινηθούν ώστε να τον κάνουν δικό τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ