Ο Κέιν έδωσε την λύση σε ζευγάρι που ταξίδεψε 31 ώρες από τις ΗΠΑ για το Μπέρνλι – Τότεναμ που αναβλήθηκε

Ο Κέιν έδωσε την λύση σε ζευγάρι που ταξίδεψε 31 ώρες από τις ΗΠΑ για το Μπέρνλι – Τότεναμ που αναβλήθηκε

Ένα ζευγάρι από την Αμερική αποφάσισε να ταξιδέψει επί 31 ώρες για να δει από κοντά την αναμέτρησης της Μπέρλνι με την Τότεναμ η οποία τελικά αναβλήθηκε, με τον Χάρι Κέιν να δίνει την λύση.

Ένα ζευγάρι από το Ντάλας της Αμερικής πήρε την μεγάλη απόφαση να ταξιδέψει επί 31 ώρες ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους Τότεναμ κόντρα στην Μπέρνλι. Όμως ο καιρός είχε διαφορετικά σχέδια και το πυκνό χιόνι που πέφτει τις τελευταίες ημέρες στην Μεγάλη Βρετανία δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του αγώνα.

Όπως είναι λογικό η απογοήτευση για το ζευγάρι ήταν μεγάλη, όμως κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Χάρι Κέιν ο οποίος έδωσε την λύση. Οι Κεν και Μπράντι Σάξτον αποφάσισαν να ποστάρουν την viral ιστορία τους στο twitter και η είδηση δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από το αστέρι των «σπιρουνιών» Χάρι Κέιν.

Ο 29χρονος προσκάλεσε το ζευγάρι στο επόμενο εντός έδρας ματς της Τότεναμ, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα. «Μόλις μου έστειλαν το tweet και είμαι στενοχωρημένος για σας. Για την αφοσίωσή σας και για να επανορθώσω για την αναβολή του αγώνα, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας ως φιλοξενούμενούς μου, την επόμενη φορά που θα έρθετε στο Λονδίνο» πόσταρε ο Κέιν, με το ζευγάρι να «αποζημιώνεται» με αυτόν τον τρόπο στο τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ