Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατία με Ράνγκνικ, στον πάγκο με Πάλας (vid, pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατία με Ράνγκνικ, στον πάγκο με Πάλας (vid, pic)

Η άδεια εργασίας του Γερμανού τεχνικού εκδόθηκε και έτσι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διάβολους» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας(05/12).

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που είχαν βάλει «φρένο» στην άφιξη του νέου υπηρεσιακού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκουν στο παρελθόν. Έτσι ο Ράφλ Ράνγκνικ θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας(05/12).

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να μεταβεί απόψε στο Μάντσεστερ ώστε να πάρει γεύση από «Όλντ Τράφορντ» μιας και θα βρεθεί στις κερκίδες ώστε να παρακολουθήσει την «μάχη» της νέας του ομάδας απέναντι στην Άρσεναλ(02/12,22.00).

Αυτό σημαίνει πως μετά το πέρα της σημερινής αναμέτρησης ο 63χρονος τεχνικός αναμένεται να σηκώσει… μανίκια ώστε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα των «μπέμπηδων» αλλά και την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Έτσι, το αποψινό ντέρμπι θα είναι το τελευταίο του Μάικλ Κάρικ ως πρώτος προπονητής με τους «κόκκινους διαβόλους», με τον Άγγλο να επιστρέφει στον ρόλο του ως μέλος του προπονητικού τιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ