Από θαύμα δεν είχαμε θύματα – Παίκτης της Άστον Βίλα μπήκε με την Λαμποργκίνι του σε σχολείο (pic)

Από θαύμα δεν είχαμε θύματα – Παίκτης της Άστον Βίλα μπήκε με την Λαμποργκίνι του σε σχολείο (pic)

Ο αμυντικός της Άστον Βίλα, Κόρτνεϊ Χάουζε, έχασε τον έλεγχο της Λαμποργκίνι του και μπήκε μετωπικά σε σχολείο, χωρίς ευτυχώς να βρίσκεται κανένα παιδί στο σημείο εκείνη την ώρα.

Ο Κόρτνεϊ Χάουζε έπαιζε χθες με την Άστον Βίλα, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και πρέπει να ευγνωμονεί τον Θεό που δεν προκάλεσε σοβαρό ατύχημα, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Ο κεντρικός αμυντικός των «Χωριατών» έχασε τον έλεγχο της Λαμποργκίνι του και σφηνώθηκε με τη μούρη στην είσοδο ενός σχολείου, σπάζοντας το φράκτη.

Για καλή του τύχη δεν υπήρχε κανένα παιδί στο σημείο και δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί.

«Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο και βγήκαμε έξω. Είδαμε ένα ακριβό αυτοκίνητο να έχει μπει μέσα στο χώρο του σχολείου και υποθέσαμε πως μπορεί να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος δεν έδειχνε τραυματισμένος, αλλά ήταν σε σοκ. Ευτυχώς τα παιδιά ήταν εκείνη την ώρα μέσα στις τάξεις για προσευχή, γιατί αλλιώς μπορεί να είχαμε θύματα», ανέφερε μάρτυρας του ατυχήματος στην Daily Mail.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε και είναι μια ευκαιρία για τον Χάουζε να… βάλει μυαλό, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφεύγει στο θέμα της ταχύτητας. Πέρυσι τον Μάιο είχε συλληφθεί για υπερβολική ταχύτητα, ισχυριζόμενος πως ήθελε να προλάβει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, που θα γίνονταν παρουσία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ