Ο Μαντσίνι διέψευσε τις φήμες περι συμφωνίας του με την Γιουνάιτεντ

Ο Μαντσίνι διέψευσε τις φήμες περι συμφωνίας του με την Γιουνάιτεντ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αρνήθηκε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ με την εθνική Ιταλίας.

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος κάθισε στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι την τετραετία 2019-13  κατακτώντας με τους «πολίτες» και ένα πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν τον ενδιαφέρει η επιστροφή του στην Premier League για λογαριασμό των «κόκκινων διάβολων».

«Προφορική συμφωνία με αγγλική ομάδα; Καμία σχέση. Ο μόνος μου στόχος είναι να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να το κατακτήσω με την Ιταλία», δήλωσε ο Μαντσίνι στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Το όνομα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ, ωστόσο μέχρι να βρεθεί ο εκλεκτός σε αυτόν κάθεται ο Γερμανός τεχνικός Ράφλ Ράνγκνικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ