Premier League – Αλεξάντερ-Άρνολντ και Γκουαρντιόλα οι κορυφαίοι του Νοεμβρίου

Premier League – Αλεξάντερ-Άρνολντ και Γκουαρντιόλα οι κορυφαίοι του Νοεμβρίου

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα κέρδισαν τα βραβεία των κορυφαίων της Premier League για το μήνα Νοέμβριο.

Αλεξάντερ Άρνολντ και Πεπ Γκουαντιόλα αναδείχθηκαν παίκτης και προπονητής αντίστοιχα του μήνα Νοεμβρίου στην Premier League.

Ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ είχε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ στις τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος των «ρεντς» και διατηρεί το βραβείο στο Μερσεϊσάιντ για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, καθώς τον Οκτώβριο η αντίστοιχη διάκριση είχε απονεμηθεί στο Μο Σάλαχ.

Ο Αλεξάντερ-Αρνολντ σκόραρε με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στην ήττα της Λίβερπουλ με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ, όπου και το δεύτερο γκολ της ομάδας του προήλθε από δική του ασίστ. Επιπλέον, είχε δύο ασίστ στο εντυπωσιακό 4-0 επί της Αρσεναλ και άλλη μία στην άνετη επικράτηση επί της Σαουθάμπτον. Αναδεικνύεται για δεύτερη φορά παίκτης του μήνα, με την προηγούμενη να είναι τον Δεκέμβριο του 2019.

Η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες τον Νοέμβριο, εκ των οποίων η μία στο τοπικό ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, και ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναδείχθηκε προπονητής του μήνα για πρώτη φορά φέτος και συνολικά δέκατη στην καριέρα του στην Αγγλία.

Ο Καταλανός τεχνικός «έπιασε» τον Ντέιβιντ Μόιες στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, όπου μακράν πρώτος είναι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον με 27 βραβεία και ακολουθεί ο Αρσέν Βενγκέρ με 15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ