Λιντς – Αρσεναλ 1-4

Λιντς – Αρσεναλ 1-4

Οι Κανονιέρηδες διέλυσαν με 4-1 την Λιντς και εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση της Premier League.

Βρήκε ρυθμό και… σκορπάει τρόμο! Η Αρσεναλ με μια εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσε εκτός έδρας με 4-1 την Λιντς για την 18η αγωνιστική της Premier League και εδραιώθηκε στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Οι Κανονιέρηδες έκαναν… πλάκα στο «Έλαν Ρόουντ» και πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Μια νίκη που τους ανέβασε στους 32 βαθμούς και στο +4 από την 5η Γουέστ Χαμ, που έχει, ωστόσο, ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η Λιντς έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο για τρίτο συνεχόμενο ματς και πλέον βρίσκεται στην 16η θέση, έχοντας μόλις 16 βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο 3ο λεπτό έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0. Ο Όντεγκααρντ πέρασε στον Λακαζέτ, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Μελιέ απέκρουσε. Στην επαναφορά ο Σακά αστόχησε σε κενό τέρμα, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Μελιέ απέκρουσε το σουτ του Παρτέϊ. Οι Κανονιέρηδες προειδοποίησαν και στο 16’ άνοιξαν το σκορ με τον Μαρτινέλι. Ο Λακαζέτ έβαλε την κόντρα στον Φόρσοου, η μπάλα έφτασε στον Μαρτινέλι και αυτός πλάσαρε με τη μία για το 1-0 της Αρσεναλ. Στο 28’ ο Μαρτινέλι έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, μετά την πάσα του Τζάκα.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η Αρσεναλ έκανε το 3-0. Στο 42’ οι Λονδρέζοι έφυγαν στην κόντρα και ο Σακά με σουτ μέσα από την περιοχή «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη των φιλοξενούμενων. Η Λιντς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 73’ με πέναλτι του Ραφίνια, πριν η Αρσεναλ βάλει και τέταρτο γκολ με τον Σμιθ Ρόου στο 84’.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Ντάλας, Κοχ, Ντραμέ, Κλιχ (78’ Γκρίνγουντ), Φόρσοου, Χάρισον (31’ Σάμερβιλ, 81’ ΜακΚάρον), Ρόμπερτς, Ραφίνια, Γκέλχαρντ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Τίρνεϊ, Τομιγιάσου (64’ Σέντρικ Σοάρες), Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τζάκα, Παρτέι, Όντεγκααρντ (85’ Ταβάρες), Λακαζέτ, Σακά (78’ Σμιθ Ρόου), Μαρτινέλι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ