Λιντς – Συνελήφθη οπαδός της για ρατσιστική επίθεση στους παίκτες της Άρσεναλ

Λιντς – Συνελήφθη οπαδός της για ρατσιστική επίθεση στους παίκτες της Άρσεναλ

Η αστυνομία του Γουέστ Γιορκσάιρ προχώρησε στην σύλληψη ενός οπαδού της Λίντς, έπειτα από την καταγγελία της Άρσεναλ για ρατσιστική επίθεση προς τους παίκτες της.

Η Άρσεναλ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Λιντς το απόγευμα του Σαββάτου, με τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα να επικρατούν με το ευρύ 4-1 και να ανεβαίνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Ωστόσο η νίκη των «κανονιέριδων» επισκιάστηκε από την συμπεριφορά ενός οπαδού των γηπεδούχων προς τους παίκτες της Άρσεναλ. Πιο συγκεκριμένα μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, οι «κανονιέρηδες» μετέφεραν στον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης πως ένας οπαδός των «παγωνιών» επιτέθηκε ρατσιστικά στους παίκτες των Λονδρέζω οι οποίοι εκείνη την στιγμή έκανα το ζέσταμα τους.

Έτσι με την σειρά της η αστυνομία του Γουέστ Γιορκσάιρ ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του οπαδού, και λίγο μετά το φινάλε του αγώνα κατάφερε να τον συλλάβει.

Τέλος η Λίντς με ανακοίνωση της καταδίκασε το γεγονός, και προειδοποίησε πως σε περίπτωση που κάποιος άλλος οπαδός στο μέλλον προβεί σε παρόμοιες συμπεριφορές θα αποκλειστεί ισόβια από τα παιχνίδια της ομάδας.

«Η Λιντς Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η έρευνα για τους ισχυρισμούς για ρατσισμό κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα μας με την Άρσεναλ βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι έχει γίνει ήδη μια σύλληψη σε σχέση με τον ισχυρισμό, ανέφερε ο σύλλογος. σε ανακοίνωσή του. Ο ρατσισμός δεν θα είναι ανεκτός στη Λιντς και όποιος οπαδός προβεί σε τέτοια ενέργεια θα προχωρήσουμε σε ισόβιο αποκλεισμό τους από όλους τους αγώνες της ομάδας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Λιντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ