Αυτή είναι η τεράστια ευκαιρία του Κώστα Τσιμίκα! (vids)

Αυτή είναι η τεράστια ευκαιρία του Κώστα Τσιμίκα! (vids)

Η αποβολή του Ρόμπερτσον κόντρα στην Τότεναμ, τα ματς που θα χάσει ο Σκωτσέζος και το... χριστουγεννιάτικο δώρο που καλείται να ανοίξει ο Κώστας Τσιμίκας...

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του στη Λίβερπουλ και απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της παρουσίας του στο Μέρσεϊσαϊντ. Διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, όντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και συνεπής στο κορυφαίο επίπεδο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Με τον Γιούργκεν Κλοπ να δίνει στον Έλληνα διεθνή μπακ τις ευκαιρίες που του αξίζουν.

Μέχρι τώρα ο Τσιμίκας έχει αγωνιστεί σε 12 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, ενώ μετράει και 2 ασίστ. Στα νικηφόρα παιχνίδια με Μπέρνλι (2-0) για το πρωτάθλημα και Νόριτς (3-0) για το Carabao Cup. Στο σύνολο, ο 25χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει 797 λεπτά συμμετοχής στα πόδια του φέτος, δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει ο Γερμανός τεχνικός στο πρόσωπο του «Τσίμι».

Στις 12 αυτές συμμετοχές που προαναφέραμε, ο Τσιμίκας είναι έτοιμος να προσθέσει πάρα πολύ σύντομα άλλες τρεις. Τουλάχιστον.

Στην κυριακάτικη εκτός έδρας ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Τότεναμ (2-2), ο Άντριου Ρόμπερτσον αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 77′. Συνέπεια αυτής της εξέλιξης; Ότι ο Σκωτσέζος μπακ θα λείψει από τα επόμενα τρία, εντός των συνόρων, ματς της Λίβερπουλ. Ο λόγος για την αποψινή (22/12, 21:45) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Carabao Cup, αλλά και για τα προσεχή ματς πρωταθλήματος κόντρα σε Λιντς (26/12, 14:30) και Λέστερ (28/12, 22:00).

Σε αυτούς τους τρεις αγώνες βασικός θα αγωνιστεί, εκτός απροόπτου, ο Κώστας Τσιμίκας. Ο οποίος πλέον μπροστά του έχει μία σπουδαία ευκαιρία. Να ξετυλίξει αυτό το υπέροχο… χριστουγεννιάτικο δώρο που του προσφέρεται και να ανέβει ακόμη περισσότερο στην εκτίμηση του Γιούργκεν Κλοπ. Βάζοντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση σε έναν εκ των κορυφαίων (αν όχι τον κορυφαίο), εν ενεργεία, μπακ του πλανήτη. Τον Άντριου Ρόμπερτσον.

Και αν όλα πάνε καλά και ο Κλοπ τον χρησιμοποιήσει στα επερχόμενα παιχνίδια, τότε ο Τσιμίκας για πρώτη φορά φέτος θα παίξει σε τρία σερί ματς της Λίβερπουλ βασικός. Δεν το λες και λίγο αυτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ