Άρσεναλ – Σάντερλαντ 5-1

Άρσεναλ – Σάντερλαντ 5-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντι Ενκετιά, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Άρσεναλ διέλυσε 5-1 την Σάντερλαντ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «4» του League Cup.

Η Άρσεναλ, παρότι «κατέβηκε» με αναπληρωματικούς, ήταν εντυπωσιακή στο Λονδίνο και συντρίβοντας 5-1 τη Σάντερλαντ, έγινε η πρώτη ομάδα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup. Πρωταγωνιστής για τους «κανονιέρηδες» ήταν ο Έντι Ενκετιά, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και με τα γκολ των Ενκετιά και Πεπέ πήραν προβάδισμα δύο γκολ πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τη Σάντερλαντ να έχει παθητικό ρόλο.

Όμως, το 2-0 χαλάρωσε τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στο 31′, με τον Νέιθαν Μπρόουντχεντ να ξαναβάζει στο παιχνίδι την ομάδα του, η οποία έφτασε και κοντά στην ισοφάριση πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη όμως, ο Ενκετιά με άλλα δύο γκολ που σημείωσε, έφτασε τα 10 σε 9 αγώνες στο θεσμό και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της Άρσεναλ. Ντεμπούτο με τους «κανονιέρηδες» έκανε ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός, Τσάρλι Πατίνο, οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Άρσεναλ: Λένο, Σέντρικ, Γουάιτ (73’ Γκάμπριελ), Χόλντινγκ, Ταβάρες, Ελνένι, Πεπέ, Σμιθ-Ρόου (90+1’ Πατίνο), Όντεγκαρντ (73’ Μαρτινέλι), Μπαλογκούν (55’ Τζάκα), Ενκέτια

Σάντερλαντ: Μπεργκ, Ντόιλ, Φλάναγκαν, Ράιτ, Γουΐντσεστερ, Νέιλ, Έμπλετον (78’ Ο’Μπράιεν), Γκόουτς (78’ Κόρι Έβανς), Πρίτσαρντ, Στιούαρτ, Μπρόουντχεντ (45+1’ Χιουμ).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ