«Καλή λύση τα καθημερινά τεστ για τον κορωνοϊό»

«Καλή λύση τα καθημερινά τεστ για τον κορωνοϊό»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για την έξαρση του κορωνοϊού στην Premier League και τόνισε ότι θα έπρεπε να γίνονται καθημερινά τεστ για τον ιό.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, δήλωσε ότι τα καθημερινά τεστ στην Premier League Λιγκ είναι μια καλή λύση στο «μεγάλο χάος» που προκαλείται από τον κορωνοϊό.

Η κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ανέβαλε 15 αγώνες αυτόν τον μήνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και επανήλθε σε έκτακτα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών δοκιμών αντιγόνου και των δοκιμών PCR δύο φορές την εβδομάδα, ανεξάρτητα από την κατάσταση του εμβολίου.

Οι «Σπερς» θα αντιμετωπίσουν τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας σήμερα, 48 ώρες μετά τη νίκη τους με 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, και θα λάβουν τα αποτελέσματα των δοκιμών PCR που έγιναν τη Δευτέρα πριν από τον αγώνα. Ο Κόντε είπε ότι έχει πλήρη επίγνωση της διαταραχής που μπορεί να προκαλέσει ένα θετικό τεστ.

«Ναι… συνέβη όταν είχαμε τα προβλήματα πριν από δύο εβδομάδες. Πρόκειται για μεγάλο χάος αφού μπορεί να προετοιμάζεσαι να παίξεις με έναν παίκτη και την επόμενη μέρα να μην τον έχεις επειδή είναι θετικός. Επιπλέον οι παίκτες που είναι θετικοί μπορεί να μολύνουν και άλλους παίκτες. Αλλά τώρα πάμε πολύ καλά γιατί πριν από την προπόνηση γίνεται ένα rapid test. Δεν είναι 100%, αλλά υπάρχει ένα καλό ποσοστό πραγματικότητας σε αυτό το τεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ