Κώστας Τσιμίκας – Living the dream (pics, vids)

Κώστας Τσιμίκας – Living the dream (pics, vids)

Παίζει σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, πραγματοποιεί μια τρομερή σεζόν και έχει τον κόσμο δίπλα του να τον αποθεώνει συνεχώς. Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρο του στη Λίβερπουλ.

Βασικός σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα (18:30) στο Λονδίνο για το μεγάλο ντέρμπι με την Τσέλσι, ο Κώστας Τσιμίκας!

Ο Άντριου Ρόμπερτσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα απέναντι στην Τότεναμ και του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών.

Ο Σκωτσέζος έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του, στα δύο παιχνίδια με τη Λέστερ για Κύπελλο και πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως έχει ακόμα μία αναμέτρηση. Έτσι, ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να αρπάξει από τα… μαλλιά ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία που θα του δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πάντως από την πλευρά του θα απουσιάσει, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο «Τσίμι» θα δώσει το «παρών» σε ένα από τα πιο μεγάλα παιχνίδια της σεζόν, από τη στιγμή που το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό νικητή της Premier League.

Ο Τσιμίκας θα έχει έτσι την ευκαιρία να δώσει συνέχεια σε μια ονειρική σεζόν που διανύει. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάνει πραγματικότητα το “living the dream”.

Από το καλοκαίρι του 2020, όταν και πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ, ο Τσιμίκας ζει το όνειρο του, παίζοντας σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτά που έχουν κάνει τον Τσιμίκα να νιώθει ευλογημένος στο Νησί. Η μεγάλη εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ στο πρόσωπο του, είναι ακόμα ένα δείγμα.

Ο Γερμανός τεχνικός δείχνει να μην έχει κανένα πρόβλημα να αφήσει εκτός τον Ρόμπερτσον και να ρίξει στη μάχη τον Έλληνα άσο, κάτι που τον έχει βγάλει και ασπροπρόσωπο τις περισσότερες φορές, από τη στιγμή που στα εννιά από τα έντεκα παιχνίδια που έχει ξεκινήσει φέτος βασικός, η Λίβερπουλ έχει φύγει από το γήπεδο με τη νίκη.

Παράλληλα, ο «Τσίμι» έχει να θυμάται και την τρομερή του εμφάνιση στις αρχές της σεζόν, στην αναμέτρηση με την «Μπέρνλι» στο «Άνφιλντ» για τη 2η αγωνιστική της Premier League, όταν έδωσε την πρώτη του ασίστ και αναδείχθηκε ο MVP της αναμέτρησης.

Ήταν και το παιχνίδι, μετά το οποίο πολλοί είχαν πει ότι ο «Τσίμι» θα έκανε καιρό να κάνει την επανεμφάνιση, καθώς ο Άντι Ρόμπερτσον ήταν έτοιμος να μπει ξανά στη δράση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ωστόσο, μίλησε. Και το έκανε με τα πόδια.

Ο Κλοπ του έδωσε νέα ευκαιρία απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και ο «Τσίμι» την άρπαξε από τα… μαλλιά. Εκπληκτικός και πάλι, έχοντας μάλιστα συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ, καθώς από δικά του κόρνερ ήρθαν τα δύο τελευταία τέρματα της Λίβερπουλ.

Crosstas Tsimikas είναι και το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει οι «κόκκινοι» φίλαθλοι, οι οποίοι τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία, δείχνοντας του συνεχώς την αγάπη που του τρέφουν.

Συνολικά φέτος, ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει μέσα στη σεζόν 14 συμμετοχές και 2 ασίστ, έχοντας ακόμα ένα ολόκληρο μισό για να φτιάξει περισσότερο τα νούμερα του με τους «κόκκινους». Μάλιστα, κόντρα στη Λέστερ ήταν η πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, που η Λίβερπουλ δέχτηκε γκολ με τον Τσιμίκα μέσα.

Ο Κώστας Τσιμίκας απολαμβάνει τη ζωή στο Μέρσεϊσαϊντ και ζει το όνειρο του το οποίο έχει και… συνέχεια. Και απόψε θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα κλασικό μεγάλο παιχνίδι της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ