«H Λίβερπουλ θέλει Αγκιμπού, ο Τσιμίκας θα βοηθήσει στη μεταγραφή»

«H Λίβερπουλ θέλει Αγκιμπού, ο Τσιμίκας θα βοηθήσει στη μεταγραφή»

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Κώστας Τσιμίκας θα παίξει κομβικό ρόλο στη μεταγραφή.

O Αγκιμπού Καμαρά πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται και έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του στο λιμάνι. Όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του, με τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Μια από τις ομάδες που βλέπει «ζεστά» τον Αγκιμπού είναι και η Λίβερπουλ, με τους κόκκινους να τσεκάρουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό εδώ και αρκετό καιρό και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί να ετοιμάζονται για κίνηση, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει το «liverpool.com», οι «Reds» παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και είναι θέμα χρόνου να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Πειραιώτες, μετά την μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα το περσινό καλοκαίρι δίνει ένα προβάδισμα στην αγγλική ομάδα για να τον αποκτήσει, με τον Έλληνα μπακ να είναι αυτός που ουσιαστικά θα βοηθήσει στη μεταγραφή, εφόσον η Λίβερπουλ αποφασίσει να κάνει κίνηση.

Γι’ αυτό και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα προσπαθήσει μέσω του 25χρονου Έλληνα μπακ αλλά και του συμπατριώτη του Καμαρά, Ναμπί Κεϊτά, να πείσει τους πρωταθλητές Ελλάδος, για την παραχώρηση του. Ο Κεϊτά θα είναι μαζί με τον Αγκιμπού στο Κόπα Άφρικα ενώ έχουν συχνή επικοινωνια, ο κομβικός ρόλος ωστόσο είναι αυτός του Τσιμίκα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμαρά τη φετινή σεζόν έχει παίξει ήδη σε 25 παιχνίδια και έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ έχει δώσει και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ