Ο Τσιμίκας μαθαίνει την τοπική διάλεκτο των Μέρσεϊσαϊντερς

Ο Τσιμίκας μαθαίνει την τοπική διάλεκτο των Μέρσεϊσαϊντερς

Ο Κώστας Τσιμίκας το έριξε στη μελέτη διαβάζοντας ένα βιβλίο για το πώς να μάθει την τοπική διάλεκτο και τις συνήθειες των Λιβερπούλιανς.

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στο Μέρσεϊσαιντ εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, αφού το καλοκαίρι του 2020 μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μπακ είναι μόνιμος κάτοικος στο Λίβερπουλ και πλέον έχει αρχίσει να αποκτάει… αγγλικές συνήθειες.

Για αυτό τον λόγο και ξεκίνησε τη μελέτη της τοπικής διαλέκτου των Μέρσεϊσαϊντερς, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που κάθεται σε μία πολυθρόνα και απολαμβάνει τη συντροφιά ενός βιβλίου.

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει ως τίτλο «Lern yerself SCOUSE» και με αυτό καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα βιβλίο με το οποίο ο Τσιμίκας, προσπαθεί να μάθει την τοπική διάλεκτο.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, έχει χαρακτηριστεί από τον κόσμο «Greek Scouser» και γι’ αυτό ήταν λογικό το συγκεκριμένο ποστάρισμα να ενθουσιάσει αρκετούς. Ένας εξ αυτών ήταν και ο συμπαίκτης του στην Λίβερπουλ, Αντριάν, ο οποίος έγραψε: «The greek scouser».

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ