Σε διαπραγματεύσεις Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή Ντεμπελέ-Μαρσιάλ (pic)

Σε διαπραγματεύσεις Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ για ανταλλαγή Ντεμπελέ-Μαρσιάλ (pic)

Ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε συζητήσεις για τράμπα μεταξύ Ουσμάν Ντεμπελέ και Αντονί Μαρσιάλ.

Σε μία «τράμπα» που θα προκαλέσει ντόρο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ετοιμάζονται να προχωρήσουν η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων για την ανταλλαγή των Ουσμάν Ντεμπελέ και Αντονί Μαρσιάλ.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η υπόθεση θα προχωρήσει εφόσον ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα» απορρίψει την πρόταση ανανέωσης της «Μπάρτσα». Σε μία τέτοια περίπτωση, οι Καταλανοί δεν θα ήταν αρνητικοί να παραχωρήσουν τον Γάλλο διεθνή σε άλλη ομάδα με μεταγραφή, δεδομένου ότι βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα μπορεί έπειτα ο 24χρονος να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Από την άλλη μεριά, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φέρονται διατεθειμένοι εκτός από χρήματα να προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα και τον Μαρσιάλ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ