Τούχελ – «Θα συναντηθούμε με τον Λουκάκου – Πάντα υπάρχει δρόμος επιστροφής»

Τούχελ – «Θα συναντηθούμε με τον Λουκάκου – Πάντα υπάρχει δρόμος επιστροφής»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου, τονίζοντας πως θα βρεθεί με τον Βέλγο επιθετικό για να συζητήσουν το μέλλον του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ που έμεινε στο 2-2, με τον Βέλγο επιθετικό να έχει συνάντηση τη Δευτέρα (3/1) με τους ανθρώπους των Λονδρέζων για να συζητήσουν το μέλλον του στον σύλλογο μετά τα όσα είπε.

Μετά την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, ο Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε επί του θέματος, τονίζοντας πως θα συζητήσει με τον Λουκάκου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να μείνει κανονικά στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ:

«Υπάρχει συνάντηση τη Δευτέρα. Χρειαζόμασταν χρόνο και γι’ αυτό καθυστερήσαμε την απόφαση. Νόμιζα ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δεν νιώθω ότι έχω δεχθεί επίθεση ή απογοήτευση, δεν είναι προσωπικό.

Όμως το θέμα έγινε μεγάλο σε ένα Σάββατο, που την επόμενη μέρα παίζαμε με τη Λίβερπουλ. Υπήρξε θόρυβος. Προστατεύσαμε την προετοιμασία, αυτό χρειαζόμασταν και γι’ αυτό βρέθηκε εκτός αποστολής. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και χρειάζεται να αποδόσεις σε κορυφαίο επίπεδο»

Για την περίπτωση επιστροφής του Λουκάκου: «Είναι παίκτης μας, πάντα υπάρχει δρόμος επιστροφής, όμως θα το ξεκαθαρίσουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Μόλις πάρουμε απόφαση και μόλις γνωρίζει ο Ρομελού, θα ξέρετε και εσείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ