Πλήγμα στην Τότεναμ – Δύο εβδομάδες εκτός ο Σον

Πλήγμα στην Τότεναμ – Δύο εβδομάδες εκτός ο Σον

Ο Σον Χέουνγκ-Μιν υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό και αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Τότεναμ για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες τέθηκε ο επιθετικός της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ-Μιν μετά το μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στον ημιτελικό του League Cup Αγγλίας με την Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης (05/01), όπως τόνισε ο προπονητής των «σπερς», Αντόνιο Κόντε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (07/01).

«Ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση εναντίον της Τσέλσι. Έκανα δύο αλλαγές μαζί, τον Λούκας Μόουρα και τον Σον, όχι λόγω τραυματισμών, αλλά για να τους δώσω 15 λεπτά ξεκούρασης. Την επόμενη μέρα, ο Σον ένιωσε μία ενόχληση στους μυς του ποδιού του κι έκανε μία εξέτασε που έδειξε πως έχει πρόβλημα» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό.

O οποίος θα χάσει τόσο τον επερχόμενο αγώνα με την Μόρκαμπι της League One για την 3η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, όσο και τους επόμενους αγώνες με την Τσέλσι (ρεβάνς του League Cup), Άρσεναλ και Λέστερ.

Στον αντίποδα, ο Κόντε τόνισε πως είναι πολύ πιθανό να έχει ξανά στη διάθεσή του λίαν συντόμως τον Ολλανδό εξτρέμ, Στίβεν Μπεργκβάιν, ενώ αναμένεται να δώσει «ανάσες» στον Χάρι Κέιν στο ματς Κυπέλλου της Κυριακής (09/01). Τέλος, χρόνο στο ματς Κυπέλλου θα πάρει ο Ντέλε Άλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ