Κόντε – «Στους παίκτες μου θα λέω πάντα την αλήθεια για να βελτιώνονται»

Κόντε – «Στους παίκτες μου θα λέω πάντα την αλήθεια για να βελτιώνονται»

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε ότι στους παίκτες του θα λέει πάντα την αλήθεια, καθώς με τα ψέμματα δεν πρόκειται να εξελιχθούν.

Την Παρασκευή (7/1) ο Αντόνιο Κόντε σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους στάθηκε στην αξία της ειλικρίνειας, τονίζοντας πως μέσα από τα ψέμματα δεν έρχεται η εξέλιξη.

Επιπλέον ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην ήττα-αποκλεισμό από την Τσέλσι στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, που προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις των Λονδρέζων.

«Η σχέση μου με τους παίκτες στηρίζεται στην αλήθεια. Όχι μόνο τώρα, αλλά και κατά το παρελθόν. Όταν ήμουν παίκτης μισούσα τον προπονητή που μου έλεγε ωραία ψέματα για να με κρατάει ήρεμο και χαλαρό. Οι παίκτες μου ξέρουν ότι θα τους λέω πάντα την αλήθεια, γιατί με την αλήθεια μπορείς να βελτιωθείς. Με τα ψέματα μη νομίζεις ότι έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και αρχίσαμε να αναλύουμε το παιχνίδι μετά την Τσέλσι, και είναι ένα καλό παράδειγμα για το πού μπορούμε να βελτιωθούμε, όχι μόνο τακτικά αλλά και διανοητικά. Πιστεύω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως παράδειγμα για να βελτιωθούμε. Μαθαίνεις περισσότερα μετά από μία ήττα παρά μία νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ