Τότεναμ – Βάζει πωλητήριο στον Ντέλε Άλι

Τότεναμ – Βάζει πωλητήριο στον Ντέλε Άλι

Η Τότεναμ φαίνεται πως είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο πώλησης του Ντέλε Άλι, καθώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία ο Ντέλε Άλι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για την βασική ενδεκάδα της Τότεναμ και ο Ιταλός τεχνικός είναι θετικός στην παραχώρηση του παίκτη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετακομίσει στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερνμέν. Μάλιστα το καλοκαίρι οι Παριζιάνοι είχαν προσπαθήσει να πάρουν τον Άγγλο επιθετικό, αλλά τότε ήταν αρνητική η απάντηση της Τότεναμ, ωστόσο η πρόταση των Γάλλων κρίθηκε παρά πολύ μικρή, καθώς προσέφεραν μόλις 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί την αποχώρηση του από την Τότεναμ και το αγγλικό πρωτάθλημα γενικότερα, καθώς έχει την πεποίθηση πως αν αποχωρήσει θα σταματήσει και η φθίνουσα πορεία που έχει πάρει η καριέρα του το τελευταίο διάστημα. Έτσι προκύπτει ότι η ομάδα του Λονδίνου είναι έτοιμη να συζητήσει με ενδιαφερόμενους για την παραχώρηση του Άγγλου άσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ