Η μεγάλη απώλεια του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς – Τι αποκάλυψε ο Σέρβος

Η μεγάλη απώλεια του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς – Τι αποκάλυψε ο Σέρβος

Ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας Λόυκα Μιλιβόγιεβιτς μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του με την φανέλα των «Αετών», αλλά και για την μεγάλη απώλεια η οποία του στοίχισε...

Ο Λόυκα Μιλιβόγιεβιτς φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού την τριετία 2014-17 αποτελώντας το βασικό «γρανάζι» των Πειραιωτών, με τον ίδιο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με την φανέλα των ερυθρόλευκων κατέγραψε 94 συμμετοχές με απολογισμό 15 τέρματα και επτά ασίστ, ενώ στο διάστημα παραμονής του στο μεγάλο λιμάνι πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλο Ελλάδος.

Φυσικά οι εμφανίσεις του με την φανέλα του Ολυμπιακού δεν πέρασαν απαρατήρητες από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με την Κρίσταλ Πάλας το Γενάρη του 2017, να του δίνει το μαγικό εισιτήριο για την είσοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου…. την Premier League.

Ο Σέρβος έγινε κάτοικος Λονδίνου με τον αγγλικό σύλλογο να βγάζει από τα ταμεία του 16εκ ευρώ. Ο 30χρονος μέσος έχει κλείσει ήδη μια πενταετία στην ομάδα της Κρίσταλ Πάλας της οποίας φέρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Για να μιλήσουμε όμως με αριθμούς ο Μιλιβόγιεβιτς μετρά 167 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 28 τέρματα ενώ έχει «σερβίρει» και έξι ασίστ. Φυσικά αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλος αν οι τραυματισμοί δεν στέκονταν εμπόδιο στον δρόμο του Σέρβου. Ωστόσο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, και την ατυχία που «κυνηγά» όπως φαίνεται τον αρχηγό της Πάλας, ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αγγλική ιστοσελίδα πως ο χαμός του πατέρα του, τον επηρέασε αρκετά κατά την περσινή σεζόν, μια κατάσταση που όπως τόνισε ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί.

«Ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν για μένα, ειλικρινά.

Έχασα πολύ από την προετοιμασία. Έχασα και τον πατέρα μου στην αρχή της σεζόν, οπότε ήταν μια πολύ δύσκολη και περίεργη κατάσταση για μένα. Προσπάθησα να είμαι στην καλύτερη φόρμα και με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα, και ειλικρινά προσπαθώ να είμαι πολύ συγκεντρωμένος.

Στο μυαλό μου, είναι να κάνω κάθε προπόνηση σωστά, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να δώσω καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες μου γιατί πρέπει να είμαι αυτός που πρέπει και να δίνων το καλό παράδειγμα στις δύσκολες στιγμές.

Προσπαθώ να είμαι πάντα ρεαλιστής με τον εαυτό μου. Για σχεδόν εννέα συνεχόμενες σεζόν, έπαιξα πάνω από 30 παιχνίδια ανά σεζόν, οπότε ήμουν πολύ ευγνώμων που ήμουν υγιής, δεν είχα τραυματισμούς και έπαιζα συνεχώς. Αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια κατάσταση όπου πρέπει να παλέψω πολύ για τον εαυτό μου, οπότε προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα, για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους», ανέφερα χαρακτηριστικά ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ