Έβερτον – Άστον Βίλα 0-1: Επέστρεψε στο Λίβερπουλ και έκανε… κηδεία στην Έβερτον ο Τζέραρντ!

Έβερτον – Άστον Βίλα 0-1: Επέστρεψε στο Λίβερπουλ και έκανε… κηδεία στην Έβερτον ο Τζέραρντ!

«Κηδεία» του Στίβεν Τζέραρντ στο «Γκούντισον Παρκ»! Με γκολ του Μπουενδία, η Άστον Βίλα νίκησε (0-1) την Έβερτον και τη βύθισε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Ως παίκτης την είχε… πελάτισσα. Τώρα και ως προπονητής. Ο Στίβεν Τζέραρντ επέστρεψε στο Λίβερπουλ, πληγώνοντας για ακόμα μια φορά την Έβερτον.

Τα «ζαχαρωτά» φιλοξένησαν την Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Γκούντισον Παρκ (0-1).

Η καλοκουρδισμένη ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ πήρε το τρίποντο και βύθισε ακόμα περισσότερο την Έβερτον, που ευελπιστούσε σε μια νέα, καλύτερη αρχή με τον Ντάνκαν Φέργκιουσον στην άκρη του πάγκου.

Ως παίκτης, ο θρύλος της Λίβερπουλ μετρούσε 17 νίκες σε 33 αναμετρήσεις κόντρα στα «ζαχαρωτά» και σήμερα ως προπονητής έφτασε στην πρώτη του επιτυχία. Με το που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο του Γκούντισον Παρκ, ο Τζέραρντ εισέπραξε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Έβερτον, δίνοντας την… απάντησή του με το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτό το τρίποντο, οι «χωριάτες» ανέβηκαν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους, ενώ τα «ζαχαρωτά» συνεχίζουν να βρίσκονται στα χαμηλά διαζώματα της Premier League και στην 16η θέση.

Το γκολ για την Άστον Βίλα ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Πίκφορντ απέκρουσε την κεφαλιά του Κοουτίνιο, από την εκτέλεση κόρνερ του Ντιν και ο Μπουέντια με πανέμορφη γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το υπέρ τους σκορ στο δεύτερο μέρος, με τον Τζέραρντ να πληγώνει ξανά την Έβερτον.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κένι, Χόλγκεϊτ, Μίνα, Γκόντφρεϊ, Γκρέι, Τάουνσεντ (56′ Γκόρντον), Ντουκουρέ (65′ Ονιάνγκο), Γκόμες (51′ Άλαν), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντιν, Λουίς, ΜακΓκιν, Ράμσεϊ, Μπουέντια (90’+1′ Χάουζ), Γουότκινς (79′ Ινγκς), Κοουτίνιο (74′ Τσουκουεμέκα)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στο Γκούντισον Παρκ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ