Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Η Σαουθάμπτον σταμάτησε την ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι και την ανάγκασε στην πρώτη της γκέλα (1-1) μετά από 12 συνεχόμενες νίκες.

Στάση «Σεντ Μέρις» για τη Μάντσεστερ Σίτι! Η Σαουθάμπτον κράτησε στο 1-1 τους Πολίτες για την 23η αγωνιστική της Premier League και έβαλε τέλος στην ξέφρενη πορεία της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτή ήταν η πρώτη γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι μετά από 12 συνεχόμενες νίκες.

Τελευταία φορά που δεν κέρδισε στο πρωτάθλημα η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν στις 30/10 στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, στο οποίο είχε ηττηθεί εντός έδρας με 2-0. Η διαφορά από την δεύτερη Λίβερπουλ, πάντως, είναι χαοτική, αφού οι Πολίτες παρά την γκέλα βρίσκονται στο +12 από τους Reds, οι οποίοι πάντως έχουν δύο ματς λιγότερα.

Στο σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 7’ κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους με σουτ του Γουόκερ Πίτερς από το ύψος του πέναλτι. Στο 23’ μάλιστα η Σαουθάμπτον σκόραρε ξανά με τον Μπρόγια, αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Μετά το 30άλεπτο η Σιτι ανέβασε την απόδοσή της και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 35’ το  φαλτσαριστό σουτ του Στέρλινγκ έφυγε ελάχιστα έξω. Τρία λεπτά αργότερα ο Φόντεν βρήκε ωραία τον Στέρλινγκ, αλλά τα σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65’ με τον Λαπόρτ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε. Στο 70’ έφτασαν μια ανάσα από την ολική ανατροπή, αλλά το σουτ του Ντε Μπρόινε σταμάτησε στο δοκάρι της Σαουθάμπτον, όπως και στο 72’ η κεφαλιά του Ζέσους. Στις καθυστερήσεις η Σίτι είχε μια ακόμα ευκαιρία, με τον Ντε Μπρόινε, αλλά ο Φόστερ σταμάτησε το σουτ του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Περόντ, Μπεντνάρεκ (71’ Λιάνκο), Σαλισού, Γουόκερ Πίτερς, Ρομέου, Άρμστρονγκ (82’ Ντιαλό), Ρέντμοντ (46’ Ελιουνούσι), Γουόρντ Πράουζ, Άνταμς, Μπρόια

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντίας, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Στέρλινγκ (60’ Ζέσους), Γκρίλις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ