Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, «απολύθηκε» λόγω Ολυμπιακού, αλλά βρίσκει δουλειά στην Premier League

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, «απολύθηκε» λόγω Ολυμπιακού, αλλά βρίσκει δουλειά στην Premier League

Σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ ο Βίτορ Περέιρα που πρόσφατα απολύθηκε από τη Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί για να αναλάβει την 'Εβερτον.

Η Έβερτον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ και όπως αναφέρει η «Daily Mail» πρώτος στόχος της διοίκησης των «ζαχαρωτών» είναι ο Βίτορ Περέιρα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ο οποίος απολύθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στα τέλη του 2021, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό και τον αποκλεισμό από το Europa League, κάτι για το οποίο καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι δύο ήττες από τους Πειραιώτες, είναι έκτοτε ελεύθερος, αλλά όχι για πολύ ακόμη όπως φαίνεται.

Όπως αναφέρουν στο Νησί, ο Πορτογάλος προπονητής εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ομάδας στις συζητήσεις που είχαν καθώς θεωρούν ότι έχει πλάνο και μπορεί να δώσει στην ομάδα νέα πνοή και ώθηση. Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φερχάντ Μοσίρι, αναζητά έναν νέο σχετικά προπονητή που θα καταφέρει να φέρει νέες ιδέες στο «Goodison Park» και όπως φαίνεται η επιλογή του Περέιρα συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Περέιρα «παίζει» για την Έβερτον καθώς είχε συζητήσει με την ομάδα άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν. Η πρώτη ήταν πριν αναλάβει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ το 2013 και η δεύτερη πριν τον Κάρλο Αντσελότι το 2019. Θα είναι άραγε αυτή η τρίτη και φαρμακερή για τον 53χρονο προπονητή;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ