Η βαθμολογία της Superleague μια βδομάδα πριν την Τούμπα (pic)

Η βαθμολογία της Superleague μια βδομάδα πριν την Τούμπα (pic)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +9 από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετωπίζει στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά τα αποψινά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από έναν μήνα, καθώς επικράτησε με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» του ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε τη 14η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα χάρη σε τέρμα του Γιώργο Μασούρα και του Τικίνιο, παρέμεινε αήττητη και έφτασε τους 46 βαθμούς, ούσα στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα (30/1, 19:30).

Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Βόλου με 4-0, παίρνοντας για άλλη μια φορά πέναλτι στη φετινή σεζόν και παρέμεινε στη 2η θέση με 37 βαθμούς.

Στην 3η θέση με 36 βαθμούς βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία έφυγε με το τρίποντο από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου.

Στο πρώτο χρονικά ματς της Κυριακής (23/1), ο Άρης έμεινε… άσφαιρος ξανά, αυτή τη φορά απέναντι στη Λαμία (0-0).

Το Σάββατο (22/1), ο Παναθηναϊκός συνέχισε την ανοδική του πορεία στην Superleague. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε του Ιωνικού με 1-0 στην Νίκαια και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον, οι Πράσινοι έχουν 30 βαθμούς και βρίσκεται στο -6 από την ΑΕΚ.

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε και ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου, μετά την νίκη κόντρα στην Ένωση την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε ακόμα ένα διπλό στο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά επικράτησε του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και πλέον βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς. Από την άλλη, οι Κρητικοί έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάληψη μίας θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Superleague:

Σάββατο 22 Ιανουαρίου

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 0-1

Κυριακή 23 Ιανουαρίου

Αρης – Λαμία 0-0

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-2

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-4

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

H βαθμολογία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ