Μάντσεστερ Σίτι: Καλοβλέπει τον Ντιμπάλα ο Γκουαρντιόλα (pic)

Μάντσεστερ Σίτι: Καλοβλέπει τον Ντιμπάλα ο Γκουαρντιόλα (pic)

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Γιουβέντους φαίνεται πως περιπλέκει τα δεδομένα αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Πάουλο Ντιμπάλα, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί, σύμφωνα με τη Gazzetta dello sport, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι ανάμεσα στους μνηστήρες που ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό επιθετικό.

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα πιστεύει πολύ στις ικανότητες του παίκτη, με τους «σίτιζενς» να εμφανίζονται διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ο μάνατζερ του Αργεντινού θα μιλήσει πρώτα με τους μπιανκονέρι αλλά αν δεν υπάρχει συμφωνία, η πρόταση της Σίτι θα πετάξει εκτός παιχνιδιού τόσο την Γιουβέντους όσο και την Ίντερ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι απόκτησης του 28χρονου βρίσκεται και η Ίντερ, η οποία δείχνει ικανή να κάνει το κόλπο γκρόσο και να ντύσει στα νερατζούρι τον ποδοσφαιριστή της «Γηραιάς Κυρίας».

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ