Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να κρατήσει τον Μίλνερ στην ομάδα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να κρατήσει τον Μίλνερ στην ομάδα

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να παραμείνει ο Τζέιμς Μίλνερ στο Άνφιλντ και μετά το τέλος της σεζόν και ζήτησε από την ομάδα να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Ο δεύτερος αρχηγός της Λίβερπουλ Τζέιμς Μίλνερ διανύει τους τελευταίους του μήνες στην ομάδα, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να τον κρατήσει στο Άνφιλντ και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Γερμανός προπονητής έχει ζητήσει από τη διοίκηση των κόκκινων να προσφέρουν στον 36χρονο μέσο νέο συμβόλαιο, καθώς θέλει να παρατείνει την παρουσία μίας ηγετικής μορφής στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ο Μίλνερ μετακόμισε στο Λίβερπουλ το 2015 και κατέκτησε με τη φανέλα των κόκκινων το Champions League του 2019, το πρωτάθλημα το 2020 καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την ίδια χρονιά. Συνολικά έχει αγωνιστεί 273 φορές με την ομάδα, πετυχαίνοντας 26 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 44 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Απ’ ότι φαίνεται ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αισιόδοξος ότι ο σύλλογος θα ξεκινήσει σύντομα τις διαπραγματεύσεις με τον Άγγλο διεθνή, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι θα συμπληρώσει 20 χρόνια ως παίκτης της Premier League, από όταν ξεκίνησε το 2002 στη Λιντς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλοπ: 

«Θα γίνουν συζητήσεις με τον Μίλνερ. Θα δούμε. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποσυρθεί την επόμενη χρονιά. Θέλει να συνεχίσει να παίζει. Το καταλαβαίνω. Η ζωή μετά το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγαλύτερη από την καριέρα σου, επομένως είναι λογικό να παρατείνεις το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ