«Πλήγμα» στη Νιούκαστλ: Κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο και χειρουργείο για Τρίπιερ

«Πλήγμα» στη Νιούκαστλ: Κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο και χειρουργείο για Τρίπιερ

Ισχυρό «πλήγμα» στις τάξεις της Νιούκαστλ μιας και ο Κιριάν Τρίπιερ υπέστη κάταγμα στο πέμτπο μετατάρσιο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Δεν έχει διευκρινίστει το διάστημα της απουσίας του.

Τις υπηρεσίες του Κίριαν Τρίπιερ θα στερηθεί στο επόμενο διάστημα η Νιούκαστλ. Ο Άγγλος μπακ στάθηκε αρκετά άτυχος, καθώς υπέστη κάταγμα σε κόκκαλο του ποδιού στη χθεσινή, νικηφόρα (1-0) αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 31 ετών διεθνής σημείωσε στο 35ο λεπτό το μοναδικό γκολ του αγώνα, με το οποίο οι «καρακάξες» πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους στην Premier League, ωστόσο χτύπησε στις αρχές της επανάληψης με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 48ο λεπτό.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Νιούκαστλ, ο Τρίπιερ έκανε ακτινογραφία αμέσως μετά τον αγώνα και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού. Ο αγγλικός σύλλογος δεν διευκρινίζει το διάστημα της απουσίας του Τρίπιερ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ