«Πάγωσαν» οι συζητήσεις Τσέλσι-Ρούντιγκερ για νέο συμβόλαιο

«Πάγωσαν» οι συζητήσεις Τσέλσι-Ρούντιγκερ για νέο συμβόλαιο

Το θέμα της ανανέωσης του συμβόλαιου του Αντόνιο Ρούντιγκερ με την Τσέλσι βρέθηκε στην επικαιρότητα τον περασμένο μήνα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Τον περασμένο μήνα βρέθηκε στο επίκεντρο του αγγλικού Τύπου το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντόνιο Ρούντιγκερ με την Τσέλσι, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει υπάρξει άλλη συνομιλία και προς το παρόν έχουν παγώσει τα πάντα.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση για το νέο συμβόλαιο του Γερμανού αμυντικού με την Τσέλσι, κάτι που ορισμένοι ερμηνεύουν ως μία κίνηση τακτικής από τους «Μπλε», προσπαθώντας να πιέσουν τον Ρούντιγκερ να μπει ο ίδιος στην διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Το συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με την Τσέλσι, ο ίδιος έχει δηλώσει πως είναι χαρούμενος στην αγγλική ομάδα και θα ήθελε να παραμείνει, ωστόσο σε περίπτωση που δεν τα βρουν οι δύο πλευρές υπάρχουν ήδη υποψήφιες ομάδες για την απόκτηση του, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ