Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ 0-0: Επιστροφή στις γκέλες…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ 0-0: Επιστροφή στις γκέλες…

Μετά από δύο σερί νίκες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με τη Γουότφορντ στο «Old Trafford», χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της τετράδας. Ξεχώρισε η επιστροφή του Έρικσεν στη δράση από τα υπόλοιπα ματς.

Κλασική Γιουνάιτεντ, γκέλαρε με την προτελευταία Γουότφορντ! Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ σπατάλησε πολλές ευκαιρίες κόντρα στις «σφήκες» κι έμεινε στο 0-0 μέσα στο «Old Trafford» αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την τετράδα. Στο +2 από την πέμπτη Άρσεναλ οι «κόκκινοι διάβολοι» που έχουν όμως και τρία ματς παραπάνω.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο μόλις λεπτό πλασέ του Ρονάλντο σταμάτησε στο δοκάρι ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μπρούνο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Στο 16′ ο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε σωστά. Ρονάλντο και Μπρούνο είχαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για το πολυπόθητο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να το βρουν. Πογκμπά, Ελάνγκα και Μπρούνο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Φόστερ να κρατά όποτε χρειάστηκε την ομάδα του όρθια και να της δίνει τον πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή. Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις γκέλες μετά από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κι ενώ ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική ντέρμπι με τη Σίτι στο «Etihad».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Τέλες (74’ Σο), Βαράν, Γουάν Μπισάκα, Πογκμπά, Φρεντ (62’ Σάντσο), Μάτιτς (74’ Ράσφορντ), Μπρούνο Φερνάντες, Ελάνγκα, Ρονάλντο

Γουότφορντ: Φόστερ, Κάθκαρτ, Σαμίρ, Καμαρά, Σισοκό, Λουζά, Κλέβερλι (80’ Κούτσκα), Ντένις, Σαρ, Ενγκάκια (62’ Καμπασελέ), Κινγκ (62’ Σέμα)

Στα υπόλοιπα ματς, ξεχώρισε η επιστροφή στη δράση μετά από οκτώ μήνες για τον Κρίστιαν Έρικσεν στο παιχνίδι της Μπρέντφορντ με τη Νιούκαστλ όπου οι «ανθρακωρύχοι» επικράτησαν με 2-0 ενώ Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι έμειναν στο 1-1. Στο ματς που άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση, η Άστον Βίλα νίκησε με 2-0 στην έδρα της Μπράιτον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (25/2)

Σαουθάμπτον-Νόριτς 2-0

Σάββατο (26/2)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ 0-0

Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ 0-2

Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι 1-1

Μπράιτον – Άστον Βιλα 0-2

Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή (27/2)

Γουέστ Χαμ-Γουλβς (16:00)
Τσέλσι-Λέστερ (αναβολή)

Τετάρτη (16/3)

Άρσεναλ-Λίβερπουλ (22:15)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ