Xάνει το «τρένο» της τετράδας η Γουλβς (0-2) – «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι (0-4) (vids)

Xάνει το «τρένο» της τετράδας η Γουλβς (0-2) – «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι (0-4) (vids)

Δεν τα κατάφερε η Γουλβς των Σα και Ποντένσε η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τους «Λύκους» πλέον να χάνουν σημαντικό έδαφος για την «μάχη» της τετράδας. Εύκολο πέρασμα για την Τσέλσι από την έδρα της Μπέρνλι με τους μπλε να σημειώνουν και τα τέσσαρα τέρματα τους στο δεύτερο μέρος.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Γουλβς! Η παρέα των Σα και Ποντένσε γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0, αποτέλεσμα που απομακρύνει και άλλο τους «Λύκους» από την πρώτη τετράδα της Premier League.

Το σύνολο του Πατρίκ Βιειρά ήταν ανώτερο καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, και χάρη στα τέρματα των Ματέτα(19′) και Ζαχά(34′) με εύστοχο πέναλτι κατάφερε να φτάσει σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να εδραιώνονται πλέον στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος.

Βασικοί οι Ζοσέ Σα και Ντάνιελ Ποντένσε οι οποίοι για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν από τους διακριθέντες για την ομάδας τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν την ήττα για τη Γουλβς.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Χούβερ (25’ Γιόνι), Μάρσαλ, Νέτο (63’ Χιμένες), Νέβες, Ποντένσε, Κόαντι, Κίλμαν (80’ Τσικίνιο), Χουάνγκ, Σάις, Μουτίνιο

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Μίτσελ, Γκουεχί, Ολίσε (82’ Χιουζ), Κουγιατέ (69’ Μιλιβόγιεβιτς), Ζαχά, Ματετά (70’ Μπεντεκέ), Σλουπ, Άντερσεν, Κλάιν, Γκάλαχερ

Αφυπνίστηκε και πέρασε σαν σίφουνας η Τσέλσι 

Αν και για ένα 45λεπτο η ομάδα του Τόμας Τούχελ τα βρήκε «σκόυρα» στην έδρα της σκληροτράχηλης Μπέρνλι, τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη με το ευρύ 4-0. Αρχικά με τον Τζείμς(47′) και τον Χάβερτζ(52,58) στη συνέχεια οι μπλε πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων μέσα σε ένα οκτάλεπτο «καθαρίζοντας» έτσι την υπόθεση νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε για την Τσέλσι ο Πούλισιτς στο 69′ κάνοντας το 4-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με την Τσέλσι να στρογγυλοκάθεται στην τρίτη θέση και, όπως φαίνεται να «κλειδώνει» το σεντόνι.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Ρόμπερτς, Ταρκόβσκι, Κόλινς, Τέιλορ, Γουέστγουντ ΜακΝίλ, Λένον, Μπράουνχιλ, Ροντρίγκες (63’ Κορνέ), Βέγκχορστ (78’ Μπαρνς)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τζέιμς (71’ Λόφτους Τσικ), Τσαλομπά, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Ζορζίνιο, Καντέ (71’ Κόβατσιτς), Σαούλ, Μάουντ (78’ Βέρνερ), Πούλισικ, Χάβερτς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ