Βήμα τετράδας για τη Γουέστ Χαμ, 1-0 τη Γουλβς (vid)

Βήμα τετράδας για τη Γουέστ Χαμ, 1-0 τη Γουλβς (vid)

Ένα γκολ του Τόμας Σούτσεκ, ήταν αρκετό για τη Γουέστ Χαμ η οποία επικράτησε με 1-0 της Γουλβς και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ζωντανή» στη μάχη της τετράδας η Γουέστ Χαμ. Ένα γκολ του Τόμας Σούτσεκ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ώστε να επικρατήσει της Γουλβς και να φτάσει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη που δίνει για την τετράδα.

Το γκολ του Τσέχου μέσου στο 60ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τα «σφυριά» που μείωσαν τη διαφορά τους από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους δύο βαθμούς, έχοντας ωστόσο και οι δύο από τρία παιχνίδια παραπάνω από την Άρσεναλ η οποία έχει 45 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους «κόκκινους διαβόλους».

Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα των Σα και Ποντένσε που πλέον βρίσκεται στο -7 από την τετράδα, χάνοντας έδαφος στη μάχη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν τους «λύκους» από το ξεκίνημα, δίχως ωστόσο να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Τελικά αυτό ήρθε στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Σούτσεκ σκόραρε στο 60ο λεπτό και έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο Λονδίνο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Τζόνσον, Ντόουσον, Ζουμά, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (90+3’ Ντιόπ), Λατσίνι, Μπόουεν, Αντόνιο (90+1’ Βλάσιτς)

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κίλμαν, Σάις, Κόαντι, Χούβερ, Μάρσαλ (76’ Νέτο), Ντεντόνκερ, Νέβες, Τρινκάο (60’ Ποντένσε), Χουάνγκ (82’ Χιμένες), Φάμπιο Σίλβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ