Τότεναμ – Γουλβς 0-2: Ανίκητος ο Σα και στο Λονδίνο

Τότεναμ – Γουλβς 0-2: Ανίκητος ο Σα και στο Λονδίνο

Ο Ζοσέ Σα κατέβασε ρολά, έκανε επτά επεμβάσεις, κράτησε στο «μηδέν» την Τότεναμ και βοήθησε τη Γουλβς να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από το Λονδίνο, επικρατώντας με 2-0!

Μία… κλασική ημέρα στη δουλειά για τον Ζοσέ Σα. Για έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της σεζόν στην Premier League.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν για ακόμη μια φορά… on fire, κράτησε στο «μηδέν» και την Τότεναμ του Χάρι Κέιν και κατέβασε ρολά, βοηθώντας τη Γουλβς να φτάσει σε μία τεράστια νίκη, να επικρατήσει με 2-0 των spurs και μάλιστα να τους προσπεράσει και στη βαθμολογία!

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Ποντένσε που έπαιξε για 81 λεπτά, βάζοντας δύσκολα στην άμυνα της Τότεναμ που δεν μπόρεσε να τον σταματήσει…

9ο clean sheet στην Premier League για τον Ζοσέ Σα που έχει δύο λιγότερα από τους Ράμσντεϊλ, Άλισον και Έμερσον.

Μόλις έξι λεπτά χρειάστηκαν οι «λύκοι» για να ανοίξουν το σκορ στο Λονδίνο και να πάρουν κεφάλι μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ του Χιμένες που σκόραρε για τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ!

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ντεντόκερ να βρει δίχτυα, σημειώνοντας το 2-0! Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Σα, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με επτά επεμβάσεις και μια τεράστια απόκρουση στον Χάρι Κέιν!

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντόχερτι (82’ Έμερσον), Σάντσεθ, Ντέιβις, Ρομέρο, Γουίνκς, Μπεντανκούρ, Σεσενιόν (28’ Κουλουσέβσκι), Λούκας Μόουρα (72’ Μπερχβάιν), Σον, Κέιν

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κόαντι, Αΐτ Νουρί, Κίλμαν, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Σάις, Νέβες, Κάντλ (85’ Τρινκάο), Ποντένσε (81’ Χουάνγκ), Χιμένες (86’ Σίλβα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ