Πανό για τον Ζούμα στον «ουρανό» του Άνφιλντ που έγραφε «Cat’s Lives Matter»

Πανό για τον Ζούμα στον «ουρανό» του Άνφιλντ που έγραφε «Cat’s Lives Matter»

Φαίνεται πως οι οπαδοί στην Αγγλία δεν ξεχνάνε το σοβαρό περιστατικό με την κακοποίηση της γάτας του, με banner που είχε αποδέκτη τον Κερτ Ζούμα να κάνει την εμφάνιση του πάνω από το Anfield.

Την αρχή έκαναν οι οπαδοί της Νιούκαστλ οι οποίοι σήκωσαν φουσκωτές γάτες. Στην συνέχεια την «σκυτάλη» πήραν οι οπαδοί της Γουότφορντ οι οποίοι το έριξαν στα συνθήματα.

Ο Κερτ Ζούμα έχει βρεθεί στο στόχαστρο από την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να κλωτσά και να χτυπά την γάτα του.

Και όσο η Γουέστ Χαμ δεν τον προστατεύει, αλλά τον χρησιμοποιεί κανονικά τόσο και οι οπαδοί θα βρίσκουν «πάτημα», ώστε να τον χλευάζουν. Ωστόσο αυτή την φορά οι οπαδοί της Λίβερπουλ το πήγαν ένα βήμα… παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη του ματς των Reds κόντρα στους Λονδρέζους, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν ένα banner με το σλόγκαν «Cats’ Lives Matter», απευθυνόμενο προφανώς στον Γάλλο στόπερ, το οποίο όπως είναι λογικό μέσα σε λίγα λεπτά έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ