Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι χρειάζεται έναν επιθετικό»

Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι χρειάζεται έναν επιθετικό»

Ο Πεπ Γκουανρτιόλα ανέφερε πως στα ματς που η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταφέρνει να κερδίσει φαίνεται η απουσία ενός κεντρικού επιθετικού από το ρόστερ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν επιθετικό, καθώς αναζητά τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγκουέρο.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έπαιξε χωρίς κλασικό σέντερ φορ καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου μετά την αποχώρηση του Αργεντινού Αγουέρο από τον σύλλογο το καλοκαίρι.

Η Σίτι ατύχησε επίσης σε όλες τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

«Πιστεύω ότι ο σύλλογος χρειάζεται έναν επιθετικό, σίγουρα», είπε ο Γκουαρντιόλα σύμφωνα με το BBC. «Φαίνεται ότι παίζουμε φανταστικά καλά χωρίς επιθετικό γιατί κερδίζουμε. Όταν δεν κερδίζουμε, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε έναν επιθετικό».

Η Σίτι προηγείται στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ, αλλά έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει σκοράρει 64 φορές σε 27 παιχνίδια μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, επτά λιγότερα από τη Λίβερπουλ.

Ο Αγουέρο, ο οποίος σημείωσε 260 γκολ για τη Σίτι, έφυγε στο τέλος της περασμένης σεζόν για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση για λόγους υγείας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σίτι, Γκάμπριελ Ζεσούς συνήθως εμφανίζεται στα άκρα αυτή τη σεζόν, ενώ πουλήθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες, τον Ιανουάριο.

«Αναρωτιέσαι πώς παίζουν αυτά τα παιδιά χωρίς επιθετικό; Στην Premier League πρέπει να παίζεις με έναν επιθετικό», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Λοιπόν, χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, νομίζω ότι ο σύλλογος θα προσπαθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ