Υπόκλιση Γκουαρντιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος στην καριέρα μου»

Υπόκλιση Γκουαρντιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος στην καριέρα μου»

Το εγκώμιο της Λίβερπουλ έπλεξε για ακόμη μια φορά ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίδειξη δύναμης στο Etihad το απόγευμα της Κυριακής, καθώς επικράτησε με 4-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποσπάστηκε 6 βαθμούς από την Λίβερπουλ στην μάχη του τίτλου έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω.

Οι πολίτες με ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση τη φετινή σεζόν κατατρόπωσαν τους κόκκινους διαβόλους και παραμένουν το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νησί.

Με το πέρας της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Πρωταθλητών Αγγλίας σε δηλώσεις του στο Sky Sports εξήρε για ακόμη μια φορά την αντίπαλό του στην κορυφή της Premier League χαρακτηρίζοντάς την ως «την δυσκολότερη αντίπαλο της καριέρας του»:

«Η Λίβερπουλ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει στα 12-13 χρόνια που είμαι προπονητής. Η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια είναι καταπληκτική. Ελπίζω να μπορούμε και εμείς να πούμε ότι είμαστε ένα… κακό σπυρί για αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ