«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Τσέλσι – Σε επικοινωνία με την κυβέρνηση για να γίνει σύντομα η πώληση

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Τσέλσι – Σε επικοινωνία με την κυβέρνηση για να γίνει σύντομα η πώληση

Σε συνεχή επικοινωνία με την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας βρίσκεται η Τσέλσι ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η πώληση της ομάδας.

Σοκ επικρατεί στην Τσέλσι εδώ και σχεδόν 24 ώρες. Οι «μπλε» βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και με την πλάτη στον… τοίχο, μετά την απόφαση της Μεγάλης Βρετανίας να προχωρήσει σε κυρώσεις κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι οποίες προκαλούν παράλληλα και μεγάλα προβλήματα στην ομάδα του Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, η διοίκηση γνωρίζει πως για να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο, πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες της πώλησης της ομάδας και να ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάτι που φαίνεται πως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Από χθες είναι γνωστό πως η Τσέλσι μπορεί να πωληθεί κανονικά αυτή τη στιγμή, με τον αστερίσκο ότι ο Αμπράμοβιτς δεν θα βάλει τίποτα στην τσέπη του. Ο Ρώσος μεγιστάνας μοιάζει να μην έχει πρόβλημα με αυτό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

Και σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το Νησί, η Τσέλσι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την κυβέρνηση ώστε να βρουν μαζί τη «φόρμουλα» και να τελειώσουν την υπόθεση. Η κυβέρνηση από την πλευρά της μοιάζει να βαδίζει επίσης στο ίδιο μονοπάτι, επιθυμώντας να ολοκληρωθούν τα πάντα όσο πιο σύντομα γίνεται, καθώς δεν συμφέρει κανέναν η κατάσταση που επικρατεί με το κλαμπ του Λονδίνου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ