«Βολές» από τους οπαδούς της Τσέλσι κατά της κυβέρνησης: «Η Ευρώπη χρηματοδοτεί τον πόλεμο, αφήστε την ομάδα μας ήσυχη» (pic)

«Βολές» από τους οπαδούς της Τσέλσι κατά της κυβέρνησης: «Η Ευρώπη χρηματοδοτεί τον πόλεμο, αφήστε την ομάδα μας ήσυχη» (pic)

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι οπαδοί της Τσέλσι μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι οποίες «χτυπάνε» άμεσα και τους «μπλε».

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της ανακοίνωσης της κυβέρνησης Μεγάλης Βρετανίας, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε κυρώσεις κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ακόμα έξι Ρώσων επιχειρηματιών, λόγω των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ουκρανία, μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

Μία απόφαση που τελικά φέρνει προβλήματα και για την Τσέλσι, παρότι η πλευρά του Αμπράμοβιτς ήταν σίγουρη για το αντίθετο. Διότι οι κυρώσεις «χτυπάνε» την Τσέλσι σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό καθώς περιορίζουν σε σχεδόν όλους τους βασικούς τομείς τον σύλλογο, με τους «μπλε» να μην μπορούν να κάνουν ούτε τα… βασικά, όπως να προχωρήσουν σε πωλήσεις εισιτηρίων, ή να κρατήσουν ανοιχτή την μπουτίκ τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Οι φίλαθλοι της ομάδας πήραν θέση για όλα όσα συμβαίνουν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της κυβέρνησης της Μεγάλης Βρετανίας και του Μπόρις Τζόνσον, γράφοντας έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ»: «Η Ευρώπη χρηματοδοτεί τον πόλεμο, αφήστε την ομάδα μας ήσυχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ