Μανέ: «Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ»

Μανέ: «Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ»

Ο Σάντιο Μανέ απέδειξε για ακόμη μια φορά πως πρόκειται για έναν ξεχωριστό ποδοσφαιριστή, μιλώντας για τον τρόπο ζωής του Νεϊμάρ και του Ρονάλντο.

Πρόκειται ίσως για τον πιο ταπεινό ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ο Σάντιο Μανέ αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα στον χώρο του ποδοσφαίρου, και όπως αποδεικνύεται διατηρεί και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Το γεγονός πως ο Σενεγαλέζος έχει βιώσει την πείνα και την φτώχεια σε μέγιστο βαθμό, τον έχει βοηθήσει να εκτιμά όσο του έχει προσφέρει το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να κρατά γερά τα πόδια του στο έδαφος.

Σήμερα γράφει ιστορία με την φανέλα των «Reds» κι αδιαμφισβήτητα θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον πλανήτη του ποδόσφαιρου.

Ο 29χρονος παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική  «Equipe» και μίλησε για τον τρόπο ζωής των Ρονάλντο και Νεϊμάρ, αλλά και αν θα του άρεσε οι πολυτέλειες που έχουν οι συγκεκριμένοι.

«Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι είμαι λέκτορας, αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ορισμένες αξίες που κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο που με ενοχλούν. Αντί όμως να επικρίνω δυνατά, μερικές φορές προτιμώ να αποστασιοποιηθώ λίγο. Το κύριο πράγμα είναι να μην αλλάξεις, και δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει. Και, για ένα αγόρι που κατάγεται από μια μικρή πόλη της Σενεγάλης, Κασαμάνσε, είναι ήδη μεγάλη νίκη να αντιστέκεσαι σε όλα αυτά.

Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Τους ακολουθώ στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό μου αρκεί. Λατρεύω την εξαιρετική ζωή τους, αλλά αυτή η ζωή δεν είναι φτιαγμένη για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαντιό Μανέ στο γαλλικό Μέσο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ