Με σούπερ… Σαλάχ – Μανέ στο -3 η Λίβερπουλ (6-0) – Απότομη προσγείωση για την Τότεναμ (1-0) (vids)

Με σούπερ… Σαλάχ – Μανέ στο -3 η Λίβερπουλ (6-0) – Απότομη προσγείωση για την Τότεναμ (1-0) (vids)

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους συνήθεις ύποπτους... Μο Σαλάχ και Σάντιο Μανέ η Λίβερπουλ έστησε... πάρτι(6-0) απέναντι στην Λιντς και «ψαλίδισε» και άλλο την διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Σπουδαίες νίκες για Μπέρνλι και Κρίσταλ Πάλας απέναντι σε Τότεναμ και Γουότφορντ αντίστοιχα.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους συνήθεις ύποπτους… Μο Σαλάχ και Σάντιο Μανέ η Λίβερπουλ έστησε… πάρτι(6-0) απέναντι στην Λιντς και «ψαλίδισε» και άλλο την διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Σπουδαίες νίκες για Μπέρνλι και Κρίσταλ Πάλας απέναντι σε Τότεναμ και Γουότφορντ αντίστοιχα.

Λίβερπουλ – Λιντς 6-0 

Με τους Μο Σαλάχ και Σάντιο Μανέ να κάνουν για ακόμη ένα ματς… όργια η Λίβερπουλ «σκόρπισε» με 6-0 την Λιντς και έφτασε σε απόσταση αναπνοής(-3) από την πρωτοπόρο Σίτι. Το χορό των γκολ άνοιξε στο 15′ ο Μο Σαλάχ από το σημείο του πέναλτι. Με την συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα ο Μάτιπ έκανε το 2-0, με τον Σαλάχ πέντε λεπτά αργότερα να είναι και πάλι ψύχραιμος από τα 11 μέτρα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη ήταν σειρά του Μανέ να πάρει το «όπλο» του χτυπώντας δίς (80′,91′), με τον Φαν Νταίκ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 93′ για το τελικό 6-0, με τους «Reds» να φουλάρουν για τον τίτλο…

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο (68’ Χέντερσον), Τζόουνς (77’ Μίλνερ), Ντίας (84’ Οριγκί), Σαλάχ, Μανέ

Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): ΜελιέΝτάλαςΆιλινγκΣτράουκΦίρποΚλιχ (46’ Σάκλτον), ΦορσόΡαφίνιαΡοντρίγκο (46’ Ρόμπερτς), ΧάρισονΤζέιμς (61’ Γκέλχαρντ)

Μπέρνλι – Τότεναμ 1-0 

Λίγες ημέρες μετά την μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι η Τότεναμ δέχθηκε «σφαλιάρα» στην έδρα της Μπέρνλι γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Αρκετά χαμένος έδαφος για την ομάδα του Κόντε στην προσπάθεια που κάνει για την εξάδα. Τα «σπιρούνια» βρέθηκαν σε αρκετά κακό βράδυ, και στις ελάχιστες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν δεν μπόρεσαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε την νίκη, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο… πισωγύρισμα. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μι στο 71′ με την Μπέρνλι να παίρνει ένα τρίποντο «χρυσάφι» στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Ρόμπερτς, Ταρκόβσκι, Μι, Πίτερς, Λένον , Κορκ, Μπράουνχιλ, ΜακΝίλ, Ροντρίγκες, Βέγκχορστ (88’ Μπαρνς)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντάιερ, Ρομέρο, Ντέιβις, Έμερσον (65’ Λούκας Μόουρα), Μπεντανκούρ (46’ Γουίνκς), Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν (79’ Μπερχβάιν), Κουλουσέβσκι, Σον, Κέιν

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λίβερπουλ – Λιντς 6-0

Μπέρνλι – Τότεναμ 1-0

Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας 1-4

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ