Ζορζίνιο: «Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από όσα συμβαίνουν»

Ζορζίνιο: «Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από όσα συμβαίνουν»

Την απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να βγάλει στο... σφυρί την Τσέλσι και όλα όσα συμβαίνουν με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες σχολίασε ο Ζορζίνιο.

Ο Ιταλός μέσος της Τσέλσι, Ζορζίνιο, παραδέχτηκε ότι οι παίκτες της ομάδας αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να πουλήσει τον σύλλογο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά τόνισε πως όλοι πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά τους να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Αμπράμοβιτς αποφάσισε να πουλήσει την Τσέλσι μετά από 19 χρόνια εν μέσω αυξανόμενων εκκλήσεων για κυρώσεις, παρόμοιες με αυτές που επιβλήθηκαν σε άλλους Ρώσους ολιγάρχες, μετά τη ρωσική εισβολή. Ο Ζορζίνιο μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του Λονδίνου, μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ (1-0) και τόνισε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως στο ματς με τη Νιούκαστλ. Η κατάσταση με την ιδιοκτησία της ομάδας είναι δύσκολη, αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Δεν είναι σίγουρα εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Είμαστε επαγγελματίες και οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά από εμάς και δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ