Γουλβς – Λιντς 2-3: Φοβερή ανατροπή στις καθυστερήσεις για τα «παγώνια» (vid)

Γουλβς – Λιντς 2-3: Φοβερή ανατροπή στις καθυστερήσεις για τα «παγώνια» (vid)

Η Λιντς με γκολ στις καθυστερήσεις έκανε τρομερή ανατροπή και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γουλβς (2-3) για την 30ή αγωνιστική της Premier League.

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο «Μολινό», η Λιντς πέτυχε μια τεράστια νίκη (και μάλιστα με ανατροπή, μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0), επικρατώντας με 3-2 της Γουλβς για την 30ή αγωνιστική της Premier League και έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή καθώς έφτασε τους 29 βαθμούς.

Οι «λύκοι» στο πρώτο 45λεπτο έδειχναν πως θα έφταναν σε μία άνετη επικράτηση, καθώς προηγήθηκαν 2-0 με τους Τζόνι και Τρινκάο, ωστόσο, τα «παγώνια» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Η «απάντησή» τους ήρθε μέσα σε τέσσερα λεπτά με δύο γκολ από τους Χάρισον και Ροντρίγκο και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αϊλινγκ ολοκλήρωσε την τεράστια ανατροπή στον αγώνα.

Τα «παγώνια» από την πλευρά τους, μετά από το αρνητικό σερί των 8 αγώνων χωρίς νίκη (0-1-7) επικράτησαν των Νόριτς και Γουλβς κι οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε κρατούν την… τύχη τους στα χέρια τους.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Μπολί, Κόντι, Σάις, Τζόνι Κάστρο, Νέβες (25’Τρινκάο), Μοουτίνιο, Αΐτ Νουρί, Ντεντόνκερ (94’Φάμπιο Σίλβα), Ποντένσε (78’Χουάνγκ), Χιμένες,

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ (55’Κλάεσον), Ντάλας, Στρούικ, Γιορέντε, Έιλινγκ, Φορσό, Κλιτς (45’Κρέσγουελ), Χάρισον, Ροντρίγκο (40’Κότς), Τζέιμς, Μπάμφορντ (23’Γκρίνγουντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ