Λάμπαρντ: «Δεν έχω μαγικό ραβδί»

Λάμπαρντ: «Δεν έχω μαγικό ραβδί»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μίλησε για τη βαριά ήττα από την Κρίσταλ Πάλας στο FA Cup, για τη δυσαρέσκεια του κόσμου, αλλά και τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν σαφώς ανώτερη, νίκησε εύκολα με 4-0 την Εβερτον στο Λονδίνο και πήρε άνετα την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά είχε τον έλεγχο του ματς και έφθασε εύκολα στη νίκη-πρόκριση, προκαλώντας την οργή των οπαδών της Εβερτον για την εικόνα της ομάδας τους στον προημιτελικό του FA Cup.

Ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Φρανκ Λάμπαρντ, δικαιολόγησε τη δυσαρέσκεια, αλλά τόνισε πως δεν έχει κανένα μαγικό ραβδί και πως η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσει τα προβλήματα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω μαγικό ραβδί για να λύσω μεμιάς όλα τα προβλήματα της ομάδας. Από τον Ιανουάριο που ανέλαβα προσπαθώ να λύσω τα προβλήματα, αλλά δεν είναι εύκολο», τόνισε σχετικά ο Αγγλος κόουτς και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να έχουμε υπομονή. Είμαι απογοητευμένος γιατί 4.000 φίλαθλοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να μας στηρίξουν και τους απογοητεύσαμε. Ολοι όμως πρέπει να καταλάβουν πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσει τα προβλήματα της.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ